Natt til fredag 23 januar ble det i forbindelse med Ålesunds bybrannvandring i markering av bybrannen i 1904, åpnet fotoutstilling langs vandringen. Dette er min første fotoutstilling, og jeg har vært så heldig å fått henge bildene mine i vinduene til Sponland Foto. Det har vært en spesiell uke frem mot dette, og det har vært mange nye erfaringer rundt det å stille ut bilder. Men med god hjelp fra Sponland, har det meste gått knirkefritt.

Utstillingen vil henge i vinduene ut februar, og dere er alle selvfølgelig ført opp på gjestelisten. Så tar gjerne turen innom for en titt. Du kan lese mer om utstillingen her på Sponlands nettsider. Du kan også se en oversikt over bildene som er i utstillingen og prisene her. Og som første i rekken, vil alle bildene også være tilgjengelig via Tikkio’s tjenester. Dette betyr rett og slett at du kan handle bilder via telefonen din eller på nett og hente bildene hos Sponland.

Jeg har ikke noe eksakt tall på antall oppmøtte, men jeg vil tippe at om lag 200-300 personer var til stede på vandringen. Dette ble over all forventning i forhold til åpningen, så spenningen var markant til stede klokken halv fire på natten. Benyttet anledningen for et lite fellesbilde fra krakken. Det var tross alt den beste utsikten i mengden, hehe. Takk til alle som møtte opp, dette var storstas.

Linker